Anunț

Blog in constructie !!! Reveniti in curînd.

duminică, 5 iunie 2011

Program de curatat calculatorul

Astazi am sa va prezint un program care, din punctul meu de vedere nu trebuie sa lipseasca niciodata din lista de programe pe care le instalam dupa instalarea sistemului operativ (cel putin la mine nu lipseste).

CCleaner este un utilitar de optimizare a sistemului. Acesta curata fisierele temporare create de Windows si de alte programe, dar si fisierele temporare create de Internet Explorer, cookie-urile si multe altele. Programul realizeaza respectivele operatii extrem de rapid si nu contine adware sau spyware.


CCleaner este un program care va poate ajuta sa faceti curatenie pe calculator, sa scapati de fisierele temporare, de fisierele inutile stranse in timp, urmele navigarii pe Internet, s.a.m.d. Programul poate fi folosit si pentru o verificare a registrilor. Include si un instrument pentru dezinstalarea programelor. CCleaner îndepărtează fişierele inutile din sistem, permiţând rularea mai rapidă a sistemului de operare Windows şi eliberând spaţiu pe HDD. Programul are şi o funcţie de "Start up".

Programul va ajuta la optimizarea sistemului de operare, curatand din Windows fisierele nefolosite. Pentru a-l downloada da ti click pe urmatorul link-ul de mai jos.
                                                                                          Link │Download CCleaner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu